Imposante dansact tijdens jongerenevent

Voor het tweede achtereenvolgende jaar werd de zondagavond van de feestweek ingeruimd voor een christelijk jongerenevent. Zo'n 150 tieners waren naar de gratis bijeenkomst gekomen waar ze onder meer konden genieten van muziek van de in christelijke kringen bekende band Reyer. Een van de hoogtepunten van de avond was de dansact van Hearts Aligned, de dansgroep die verbonden is aan de Levend Evangelie Gemeente.

Dat de dans op het podium werd gecombineerd met filmbeelden op het achterliggende led-scherm, gaf het geheel een bijna magische uitstraling. In de voorbereiding had de groep in de gerestaureerde dorpskerk een film opgenomen met dezelfde choreografie. De jongeren dansen op You Say van Lauren Daigle die momenteel met dit nummer hoog in de hitlijsten staat. De film is te bekijken via deze link

Dat er gedanst werd, paste geheel in het thema van het event dat de naam 'Stand Up Let's Dance!' had meegekregen. Tot besluit van de avond gingen de jongeren nog even flink los op de muziek van Reyer.

Foto's Arjen Vos, zie ook de gallery onder de advertentie van H2Makelaars

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin