Import-Buurter en boekhouder op Radio Aalsmeer

Vanavond worden ‘import-Buurter’ Gerard van de Velden en boekhouder Bram Neerhof in het schijnwerpers gezet op Radio Aalsmeer. Van de Velden wordt gemangeld door Mylène en Elbert Huijts in ‘Door de Mangel’ en Neerhof laat zijn favoriete tien nummers horen in ‘De Top 10 van…’. Maar om 18.00 begint de populaire radioavond altijd met  twitterradio ‘Uur van Puur’,

Anna Maria Mantel en co-host Esther Gons hebben een interview met Jan Dijkgraaf over Henk Bres, blogs en boeken. Ook komt social media strateeg en blogger Herman Couwenbergh voorbij en is er weer de vaste blogtip van Elja Daee. En ook de column van @Wilg wordt voorgedragen. Een programma waar in begrijpelijke taal gesproken wordt over twitter, Facebook, Instagram, bloggen en meer. 

Eigenwijs, werklustig en spontaan
Vorige week kwam Jaap Spaargaren naar de studio voor een uitgebreid en gezellig gesprek in 'Door de Mangel'. Hij had zijn vrouw meegenomen en vertelde over zijn leven op de Uiterweg. De 83-jarige ‘Buurter’ heeft er zelfs de oorlog nog meegemaakt. ‘Zwarte Jaap’, zoals hij wordt genoemd, is er eentje van Jaap van Jaap van de Wittekoppen. Op latere leeftijd begon hij een hoveniersbedrijf en daarover vertelde hij uitgebreid.

Hij omschreef zichzelf als eigenwijs, werklustig en spontaan. Hij vertelde ook over de jaarlijkse wintersportvakanties samen met de kleinkinderen. Op het einde van de uitzending maakte hij bekend dat hij graag Gerard van de Velden achter de microfoon wil laten plaatsnemen. “Hij is ook lid van de ‘herenclub’ en ik wil van hem horen hoe het voor hem is om op de Uiterweg te wonen, omdat hij daar niet vandaan komt.”

Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast in Door de Mangel via telefoonnummer 325858, mail of Twitter. Door de Mangel is wekelijks te horen op maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Voortaan wordt het programma herhaald op zaterdagmiddag om 13.00 uur.

Gewoon Bram
Vanavond komt Bram Neerhof van Gewoon Bram naar de studio voor het radioprogramma ‘De Top 10 van…’. Van 20.00 tot 21.00 uur zullen de presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon de Aalsmeerse boekhouder te gast hebben.

Vorige week was de jongste gast ooit in de studio. Kudelstaarter Jan Sparnaaij liet de luisteraars zijn favoriete nummers horen van Michael Bublé (twee nummers zelfs), The Band Perry, Robbie Williams, Gerry & the Pacemakers, Fleetwood Mac, Kayne West & Jay-Z, Backstreet Boys, Guus Meeuwis en Boudewijn de Groot.

Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Bram Neerhof in 'De Top 10 van… '(Arjen Vos)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin