Grieks koor op Korenmarathon in Crown

Het duurt nog even, maar het kan geen kwaad om het alvast in de agenda te zetten. De Korenmarathon in Crown op 2 oktober. Voor het muzikale evenement, waarbij de opbrengst naar het KWF gaat, hebben zich al 22 koren aangemeld, waaronder een Grieks koor. De voorverkoop is reeds gestart. 

De koren die zich hebben ingeschreven, zijn zeer gervarieerd en komen overal vandaan. Vijf uit Aalsmeer, vijf uit Amstelveen en twee uit Uithoorn. Verder zijn er drie Amsterdamse koren, waaronder een Grieks koor en het Groot Amsterdams Grachtenkoor met zo’n 125-150 leden. Maar ook hebben koren, van allerlei pluimage, uit Alkmaar, Assendelft, Castricum, Duivendrecht, Nieuw-Vennep, Weteringbrug, Hoorn  en Purmerend zich aangemeld voor het  muzikale spektakel. In totaal zullen ongeveer 800 koorleden naar Aalsmeer komen om hun kunnen op zanggebied te laten horen.

De voortekenen zeggen dat het druk zal worden want als alle koorleden één of twee fans meenemen, wordt het dringen. Dus wie zeker wil zijn van een plek, doet er goed aan tijdig kaarten te bestellen. 

Zie voor meer informatie de agenda 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel