Gospelsongs leren en zingen tijdens workshop en concert

Het Amstel Gospel Choir organiseert zaterdag 7 maart een gospelworkshop. Iedereen die het leuk vindt om een keer een gospelsong te leren zingen is welkom. Dirigent Vladimir Pairel heeft veel ervaring op het gebied van gospelkoren en is actief in diverse gospelprojecten. Hij leert de deelnemers in 1,5 uur een gospelsong.

Workshopdeelnemers mogen diezelfde avond hun ingestudeerde song in de praktijk brengen tijdens het concert ‘Amstel Gospel Choir & Friends’. Het concert wordt in de aula van het Hermann Wesselink College in Amstelveen gegeven en begint om 20.00 uur. De workshop is om 15.00 uur.

Nieuwe leden welkom
Het koor is op zoek naar nieuwe leden en hoopt hiermee enthousiastelingen over de streep te trekken om mee te zingen. Er worden uiteraard gospelsongs gezongen, maar ook ballads en moderne popmuziek. De repetities zijn iedere dinsdagavond in Uithoorn, maar veel leden komen uit Aalsmeer.

Het koor is met name op zoek naar sopranen en mannen tussen de 18 en 50 jaar, maar iedereen is welkom om een keer naar de repetitie te komen. Of mee te doen met de workshop op 7 maart.

Kaarten voor het concert zijn te bestellen via de website en aanmelden voor de gospelworkshop doe je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin