Goochelshow tijdens Feestweek Kudelstaart

In samenwerking met Dorpshuis ’t Podium brengt KCA tijdens de Feestweek Kudelstaart een wervelende goochelshow voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd. Deze vindt plaats op vrijdag 23 juni op 15:30 uur.

In The Magic Show neemt illusionist en meester-goochelaar Lars van Tuijl je mee op een magische reis boordevol verbazingwekkende trucs, breinbrekers en ‘wow’ momenten. Dat doet hij in zo’n vlot tempo, dat je van de ene verbazing in de andere zult vallen. En als je wilt mag je op het podium komen helpen. Laat je verrassen en ga mee op een reis volop humor, spanning en avontuur.

Meester goochelaar
Lars van Tuijl is niet alleen een meester in het uitvoeren van de goochelkunst, hij is ook meester op een basisschool. Zijn jarenlange ervaring met theater voor kinderen maken van hem een terechte meester-goochelaar. Lars van Tuijl was onder meer te zien in het NPO ZAPP tv-programma De Buitendienst in de aflevering: Hoe ons brein voor de gek gehouden wordt.

Kids only
De show is exclusief voor kinderen. Mama, papa, oma en opa betalen daarom geen entree en zijn welkom voor een kopje koffie, thee of een frisje in het gezellige café in Dorpshuis Kudelstaart, waar ze hun kroost op gepaste afstand gade kunnen slaan. Met de allerkleinsten mogen ze uiteraard wel mee de zaal in.

Wanneer: vrijdag 23 juni 2023, 15.30 uur, zaal open 15.00 uur
Waar: Dorpshuis ’t Podium, Kudelstaartseweg 239, Kudelstaart
Entree: €5,- per kind in de basisschoolleeftijd
Kaartverkoop: online in de KCA Ticketshop, bij Slijterij Van Lammeren in het winkelcentrum Kudelstaart en aan de zaal (gepast of pinnen)
Informatie: skca.nl

(Partnerbijdrage KCA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin