Gerard Alderliefste te gast bij Radio Aalsmeer

Radiomaker Esther Sparnaaij krijgt veelzijdig muzikant en zanger Gerard Alderliefste in haar programma Echt Esther. Ze ontvangt hem samen met radio-collega Peter Boogaart aanstaande woensdagavond tussen 20.00 en 21.00 uur.

Normaal heeft Esther haar talkshow op donderdagavond, maar omdat het dan pakjesavond is, mocht ze een uurtje ‘lenen’ van het programma ‘Met Peter in de Ether’.

Nieuwe CD
Gerard Alderliefste is naast verslavingsarts vooral muzikant. Als gitarist, pianist en zanger speelde hij meer dan twintig jaar in de driemans-band Alderliefste. Zijn eerste one-man show in de theaters heette: “Dubbel Leven”, een enthousiast ontvangen programma over levenskeuzes, muziek en verslaving.

Gerard treedt tegenwoordig of solo op, met een violiste of in een nieuwe achtmans formatie, genaamd Gerard Alderliefste & Friends. Gerard verwierf naam door succesvolle optredens in vaderlands kroegen van Amsterdam tot aan Maastricht.

In 2020 zal een nieuwe CD verschijnen met al zijn Franstalige favorieten.

Kleurrijk leven
Op 4 december schuift Gerard aan bij Esther en Peter om te vertellen over zijn kleurrijke leven, zijn herinneringen aan Ramses Shaffy en de toekomst. En hij komt mét zijn gitaar om een paar nummers live ten gehore te brengen

Heb jij een vraag voor Gerard Alderliefste? Dan kun je naar Esther mailen. Meeluisteren of terugluisteren kan overal te wereld via de website van Radio Aalsmeer. 

Young Ones
De programmamakers van Radio Aalsmeer maken veelzijdige uitzendingen en ontvangen vaak gasten in de studio. Zo ook de jonge presentatoren Laurens Niezen en Jonas Ponsen die samen met Ilse Zethof het jeugdprogramma Young Ones maken op de woensdagavond.

Deze woensdag, voorafgaand aan Echt Esther, ontvangen ze om 19.00 uur de jonge scherpschutter Kai Manders die onlangs Nederlands kampioen luchtbuksschieten is geworden. En drie meiden van de Westplas Mavo komen vertellen over de ijsbaan die ze geregeld hebben bij hun school.

Foto Gerard Alderliefste: Frank van den Ing 
Foto Jonas (links) en Laurens: Arjen Vos

(advertentie)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin