Gemeente zoek exploitant Fort Kudelstaart

Fort Kudelstaart is beschikbaar voor exploitatie. De gemeente roept mensen met ondernemersgeest en goede ideeën op om die in te dienen. Hiervoor is een leidraad vastgesteld die moet helpen een geschikte kandidaat te vinden.
 
Iedereen met een goed plan op het gebied van watersport kan op tenderned.nl onder kenmerk 99903 de selectieleidraad vinden en een plan indienen dat hieraan voldoet. Aanmelden op TenderNed is wel een voorwaarde om mee te kunnen doen.
 
Selectiecriteria
De Tender bestaat uit twee fasen. De eerste fase betreft de ‘voorselectie’ van de vijf meest geschikte partijen. Ervaring met soortgelijke projecten en een goede visie op synergie tussen watersport en cultuurhistorie zijn daarbij belangrijke selectiecriteria.
 
De vijf geselecteerde partijen worden vervolgens uitgenodigd voor deelname aan de tweede fase de ‘selectie en gunning’. De gemeente wil uiteindelijk in deze tweede fase de exploitatie gunnen aan de inschrijver die aan de gestelde eisen voldoet en die het beste scoort op de gunningscriteria.
 
Meer informatie over deze Tender kunt u vinden op www.aalsmeer.nl/fort.
Hier staat ook de link naar TenderNed. Ook kunt u contact opnemen met de projectleider via 0297-387575 of via projecten.aalsmeer@amstelveen.nl.
 
Foto Arjen Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel