Gemeente tevreden over VVV-website

Tien maanden geleden ging de Aalsmeerse VVV-website live. Geprofileerd als hét platform voor iedereen die iets wil weten op het gebied van toerisme en recreatie in het dorp. De website kan rekenen op gemiddeld 1500 unieke bezoekers per maand. Wethouder Gertjan van der Hoeven is hier tevreden over en is ook te spreken over de uitbreiding van de dienstverlening, zoals de VVV-nieuwsbrief en het VVV-twitteraccount

Bezoekers van vvvaalsmeer.nl kunnen zich laten informeren over bezienswaardigheden, overnachtingsmogelijkheden en vele routes voor wandelaars, fietsers en watersporters. Informatie over eetgelegenheden aan het water, bootverhuur en de agenda wordt goed bekeken. En logischerwijs wordt de website in de zomermaanden het meest bezocht.

VVV-agentschap
Sinds twee jaar bevindt het VVV-agentschap zich in Boekhuis Aalsmeer in de Zijdstraat. Ook hier volop aanbod van routes en gidsen. De dorpswandelingen die afgelopen zomer voor het eerst georganiseerd werden, konden rekenen op veel animo. Dit jaar zal dit worden voortgezet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin