Gedichtentuin over bomen

Gedichtentuin (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Dit jaar is het de vijftiende keer dat de Gedichtentuin wordt georganiseerd. KCA nodigt dichters en andere liefhebbers van het poëtisch geschreven woord uit om mee te doen aan dit evenement, waarvoor in de eerste drie weekenden van september opnieuw het illustere Boomkwekerskerkhof aan de Stommeerweg wordt opengesteld. Het thema is heel toepasselijk: ‘Bomen’

Om schrijvers een beetje op weg te helpen geeft het organiserende KCA alvast wat stof tot nadenken: “Over eeuwenoude, majestueuze bomen valt veel te verhalen. Zij maken met hun talloze jaarringen honderden jaren geschiedenis mee. Maar ook jonge boompjes geven inspiratie tot schrijven, let maar eens op de vele synoniemen die er zijn: van boomloot, entloot, griffel naar rijs, spie en spruit.”

Gedichten graag in Word opmaken met maximaal veertien dichtregels en per e-mail opsturen naar poezie@kunstencultuuraalsmeer.nl. De sluitingsdatum is zondag 6 augustus. KCA beoordeelt de inzendingen. Iedereen ontvangt bericht wanneer het gedicht geselecteerd is. Alle gekozen gedichten worden net als ieder jaar in een bundel uitgebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin