Gedichtentuin opgevrolijkt met voordrachten en muziek

(Foto archief AV)

Door: redactie. Het Boomkwekerskerkhof aan de Stommeerweg is de eerste drie weekenden in september te bezoeken voor poëzieliefhebbers en belangstellenden die nooit eerder op de oude Aalsmeerse begraafplaats zijn geweest. Dichters uit de omgeving tonen hier bijdragen, ditmaal gebaseerd op het thema ‘Kleurrijk’. Elke zaterdag en zondag van 3 tot en met 18 september is de Gedichtentuin geopend van 12.00 tot 17.00 uur en vrij toegankelijk. Bij de aanwezige gastvrouw of -heer van KCA is tevens de bundel met alle gedichten te koop voor 5 euro.

Optredens
Deze editie zijn er optredens van Marcel Harting en Peter Borghaerts. Marcel is voormalig dorpsdichter van Aalsmeer en draagt voor op zondag 4 en 18 september, om 15.00, mét muzikale begeleiding. Peter is de dorpsdichter van Uithoorn. Naar hem kan geluisterd worden op zondag 11 september, vanaf 15.00 uur. Tijdens de Kunstroute op 17 en 18 september is er een optredens van het jonge violistenduo Elin & Michelle.

Meer weten over de Gedichtentuin of aanmelden als gastvrouw/heer voor een shift van anderhalf uur? Stuur een mailtje naar Marijke Haremaker via HaremakerJCP@hetnet.nl.

Lees vorig bericht

Bloemencorso centraal in ‘Film van de Maand’

Lees volgend bericht

Hells Fury monument nu in RVS uitgevoerd


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *