Gedichtendag verplaatst naar 13 maart

Door: redactie. Veel januari-activiteiten konden door de coronamaatregelen niet doorgaan. Dat gold ook voor de Gedichtendag van KCA, die zou plaatsvinden op donderdag 27 januari. KCA Podiumkunsten & Literatuur heeft andere mogelijkheden gezocht en gevonden en de Gedichtendag verplaatst naar zondagmiddag 13 maart.

De locatie is wel hetzelfde gebleven: Cultureel Café Bacchus aan de Gerberastraat. Het evenement wordt vanaf 15:00 uur gehouden in het grote gedeelte van Bacchus waar zowel het podium als de zaal meer ruimte bieden. Het thema ‘Natuur’ blijft onveranderd. De voordrachten van de dichters zullen worden afgewisseld met muzikale intermezzo’s en na de pauze worden dichters geïnterviewd en/of gevraagd een tweede gedicht voor te dragen.

Toegang en bundel
Alle gedichten worden opgenomen in een bundel die te koop is voor 5 euro. Deelnemende dichters krijgen korting en betalen 3 euro. De entree is gratis maar vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dat kan op de website van KCA. Uiteraard wordt deze activiteit gehouden met de dan geldende coronamaatregelen om verantwoord met elkaar te kunnen genieten van poëzie. Vergeet de QR-code niet.

Nieuwe inzendingen kunnen uiterlijk tot 20 februari worden aangeleverd bij haremakerJCP@hetnet.nl.

Foto archief AV/Jaap Maars

Lees vorig bericht

Op de valreep komen ook GL, AA en PvdA met kandidaten

Lees volgend bericht

Verbeterde geluidsmetingen rondom Schiphol


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *