Gedichtendag krijgt thema ‘Natuur’

Door: redactie. De Werkgroep Podiumkunsten & Literatuur van KCA richt zich na de Gedichtentuin is september nu op de Gedichtendag. Deze vindt jaarlijks plaats op de avond van de laatste donderdag in januari. Dat is nu op 27 januari en de locatie is net als voorgaande keren in Bacchus. Liefhebbers van de dichtkunst worden van harte uitgenodigd hieraan mee te doen. ‘Poetry International’ heeft het thema vastgesteld. Deze keer is dat ‘Natuur’.

Het is nog niet te voorzien of, en in welke hoedanigheid de avond van 27 januari zal plaatsvinden. Dit is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. De bedoeling is de Gedichtendag te houden in de grote zaal van Bacchus aan de Gerberastraat. Dichters kunnen vanaf nu hun poëtische pennenvruchten rondom het thema ‘Natuur’ insturen naar haremakerjcp@hetnet.nl. Er zijn geen voorwaarden voor deelname, behalve dat inzenders bereid moeten zijn hun gedicht voor te dragen op 27 januari. De uiterste inzenddatum is 31 december.

De Gedichtendag is onderdeel van jaarlijkse Poëzieweek. Wordt voor de Gedichtentuin een maximaal aantal regels opgegeven; voor de Gedichtendag gelden geen restricties. Meer informatie verschijnt op de Facebookpagina van KCA.

Foto: gedichtenvoordracht in Bacchus (foto archief AV/Jaap Maars)

Lees vorig bericht

Cadeaubon energiebesparende maatregelen voor huurders

Lees volgend bericht

Adomex International specialist in vers snijgroen


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *