Gedichten bij Letsgo2theDisco

Vanavond weer een boordevolle uitzending van 'LetsGo2theDisco'. Tussen 18.00 en 19.00 uur ontvangen Esther, Kim en Joey danslerares Mariëlle Buskermolen met haar dochter Zoë die hun top 5 delen met de luisteraars. In het tweede halfuur weer een favoriete top 5, maar dan van de voetbaljongens van RKDES F2.

In het programma ook aandacht voor de wekelijkse kids-uitagenda en natuurlijk ook voor Sinterklaas, die overigens volgende week naar de studio komt en vragen van de luisteraars gaat beantwoorden. Dus heb je al een vraag? Mail dan naar het redactieteam van het programma. 

Gedichtenwedstrijd
Regelmatig zijn er leuke prijzen te winnen bij 'Letsgo2theDisco', zo ook vanavond. Kinderen kunnen een gedicht insturen over waarom de Marskramer in Kudelstaart een leuke winkel is. Martijn, eigenaar van deze winkel, komt naar de studio om de gedichten te lezen en de winnaar te bepalen. De prijs is een spellenpakket afgestemd op de leeftijd van de dichter. 

Vrijdagavondcafé
Vanavond zal er geen live uitzending zijn van 'Vrijdagavondcafé'. Presentator Ron Leegwater praat op datzelfde moment de verkiezingsavond van Ondernemer en Starter van het Jaar bij elkaar, slechts een paar meter verwijderd van de studio van Radio Aalsmeer. Uiteraard zal hier uitgebreid bij stil gestaan worden in verschillende uitzendingen, waaronder Vrijdagavondcafé. 

Foto: Het team van RKDES F2 (foto RKDES)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel