Flower Festival zoekt vrijwilligers

Zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 wordt de zesde editie van Aalsmeer Flower Festival gehouden. Het evenement vindt dit jaar plaats bij De Historische Tuin en het Flower Art Museum. De organisatie zoekt nog enkele vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen bij de opbouw en de bezoekersontvangst.
 
Aalsmeer Flower Festival trekt jaarlijks enkele duizenden bezoekers, onder wie een groot aantal buitenlandse gasten. Er valt weer van alles te beleven. Arrangeurs gaan aan de slag om prachtige bloemsierkunst te maken en er zijn verrassende toepassingen te ervaren van bloemen in bijvoorbeeld kunst, eten en entertainment. Ook is er live muziek en zijn er diverse activiteiten voor kinderen. Tussen de locaties varen watertaxi’s over de Westeinderplassen, ook rijdt er een pendelbus.
 
Bij de totstandkoming van het festival zijn vele handen nodig. Daarom is de Stichting Aalsmeer Flower Festival nog op zoek naar enkele vrijwilligers die willen helpen bij de opbouw in de dagen voorafgaand aan het festival. Vooral handige mensen zijn van harte utgenodigd.
 
Tijdens het weekend zelf is een belangrijke rol weggelegd voor de gastvrouwen en -heren die bezoekers wegwijs maken en tickets verkopen. Ook hierbij is nog hulp welkom. 
 
Lijkt het je leuk om hierin iets te betekenen, stuur dan een bericht aan (info@aalsmeerflowerfestival.nl) of bel met coördinator Constantijn Hoffscholte (06-26070202). 
 
Meer informatie: klik op onderstaande advertentie
 
Foto archief AV
 
(advertentie)
 
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin