FloriWorld decor Amsterdam Dance Event

DJ Sam Feldt in de jungleroom van FloriWorld (Foto FloriWorld)

Door: redactie. FloriWorld staat decor tijdens het bekende Amsterdam Dance Event (ADE). ADE is de meest vooraanstaande en invloedrijke bijeenkomst voor de muziekindustrie. Dit bekende Amsterdamse event kan dit jaar niet doorgaan met publiek maar wordt zondag 25 oktober online gevierd. Verschillende ruimten in FloriWorld zullen decor staan tijdens dit event.

Vanuit de FloriWorld immersive room zal een panelgesprek gaan plaatsvinden op anderhalve meter tussen wereldberoemde DJ’s over duurzaamheid. Aan dit panelgesprek doen onder meer DJ’s mee als Sam Feldt, Sander Kleinenberg, Jay Hardway en Julian Jordan. Vanuit de neon jungle in FloriWorld geeft DJ Sam Feldt een exclusieve livestream met live-band. Tip voor de echte fans: Sam gaat zijn nieuwste en nog niet uitgebrachte muziek draaien op de DJ booth.

Het is niet de eerste keer dat FloriWorld wordt bezocht door een wereldberoemde DJ. Tijdens de online opening van FloriWorld gaf Sam Feldt al een spetterende show vanuit de jungle ruimte.
Sam Feldt is oprichter van de Heartfeldt Foundation – een non-profit organisatie die mensen informeert en inspireert om een milieubewuste levensstijl en duurzame toekomst voor iedereen mogelijk te maken. Vanuit de Heartfeldt Foundation kreeg FloriWorld het verzoek om locatie te zijn voor deze opnames die onlangs plaatsvonden.

Tickets voor de exclusieve livestream zijn verkrijgbaar via deze link. Alle opbrengsten van dit online event gaan naar Sam’s Heartfeldt Foundation om bewust consumeren en duurzaam leven wereldwijd te promoten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel