Feestweek over ruim een week van start

Het programma van de Feestweek is rond. De flyers zijn verspreid, de organisatie is er klaar voor. Vanaf zondag 4 september tot en met zaterdag 10 september is er elke avond en bijna elke middag wel wat te beleven in de tent op het Praamplein. De woensdagavond tijdens de Feestweek is zoals altijd gereserveerd voor Aalsmeerse bands.
 
AalsmeerVandaag dook ook weer even in het archief van AalsmeerGisteren en vond een foto van de Feestweekcommissie uit 1997. De namen zijn onderaan te lezen. Klik op de foto om te vergroten.
Dit jaar staan er zes bands op het programma. Al deze bands zijn normaal te zien in kroegen en zalen in de omgeving. Op woensdag 7 september zullen deze bands allemaal een set komen spelen. Natuurlijk allemaal in hun eigen stijl. De avond is in samenwerking met N201. Hieronder een introductie van de bands tijdens “Vrienden van Aaslmeer live”.
 
Bands
Rietveld is een band die hun fans altijd van begin tot eind in beweging weet te krijgen, met hun Irish Folk, Rock ’n Roll en Tex Mex nummers.
 
Van Alles & Nog Wat, de bandnaam zegt het al: deze band speelt alle mogelijke popklassiekers, van Bruno Mars tot Bløf, van Caro Emerald naar Herman Brood.
 
Beyond the joke is de jongste band van de avond. Met hun aanstekelijke, Spinvis-achtige Nederlandstalige repertoire werd de band derde bij de Popprijs Amstelland. Bij de Bandbrouwerij in N201 waren de jongens ook al opgevallen.
 
Dwarsfluiten, trompet, viool, baritonsaxofoon, piano, drums, percussie en basgitaar zorgen voor een spectaculair muziektheater. Een spannende ontmoeting tussen electro  – en latin/klassieke stijl kun je verwachten bij het Judith Glasbeek Ensemble.
 
Pete Bog’s Big Band heeft een uitgebreid repertoire. Van swing, blues, latin en funk naar rock. Deze Bigband kan zich met recht de meest swingende bigband uit de regio Aalsmeer, Uithoorn en Mijdrecht noemen.
 
Coolcast is een band die talloze klassiekers vanaf de jaren 60 tot nu in een akoestisch jasje speelt.

Toegang:
Voorverkoop: € 5,00
Aan de zaal: € 10,00 (indien nog beschikbaar)
Datum: woensdag 7 september 
Aanvang: 20.30 uur
Einde: 00.00 uur
Zaal sluit: 00.30 uur
 
Kaartverkoop en verdere informatie via feestweek.nl
 
Foto boven: het huidige bestuur van de Feestweek met: Ruben Piet, Jelle Ruesink, Dorine Been, Dave Strampel, Roland Hofman en René Martijn. (Foto Feestweek Aalsmeer)
 
Foto onder: het bestuur uit 1997 met: Dorus Verkerk, Henk Sietsema, Roland Hofman, Peter Dol, Remco Tas, Olaf Baarsen, Ruben Piet en Matje Wenzel. (Foto archief AV)

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel