Expositie 200 Greatest Paintings geopend

Donderdag 28 mei is de expositie ‘200 Greatest Paintings’ geopend in Studio’s Aalsmeer. Wethouder Ad Verburg opende de expositie die nog tot het einde van het jaar in Aalsmeer te bewonderen is in een hal van 3000 vierkante meter.  

De schilderijen zijn reproducties op ware grootte van ’s werelds beroemdste meesterwerken. Voor elk werk is de mooiste en beste reproductiewijze gekozen: digitaal via fotodruk, 3D printing, canvasprinten, olieverf printing, foamboard printing, dibond printing en druk op hout.

Aalsmeerse economie
“De expositie is ook voor de jeugd interessant omdat ze ervan kunnen leren,” aldus de wethouder. “Ik heb begrepen dat de tentoonstelling vorig jaar in Rotterdam 40.000 bezoekers trok. Daar hopen we nu ook op, want dat is natuurlijk goed voor onze Aalsmeerse economie.”

Hij bedankte ook initiatiefnemer Mart Walda, kunstenaar DionV en Studio’s Aalsmeer voor dit initiatief.

Kijk voor meer informatie, openingstijden en toegangsprijzen op de website van 200 Greatest Paintings en zie hier een filmpje van de opening. 

Foto: wethouder Ad Verburg opent expositie 200 Greatest Paintings samen met aan zijn zijde initiatiefnemer Mart Walda (rechts) en kunstenaar DionV (foto gemeente Aalsmeer)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel