Esther Sparnaaij en Richard van den Broek op radio

Ook al is de schoolvakantie officieel begonnen, het weerhoudt zus en broer Mylène en Elbert Huijts er vanavond niet van om naar Radio Aalsmeer te komen voor hun programma ‘Door de Mangel’. Na deze 44e uitzending gaan de presentatoren er vier weken tussenuit en zijn er herhalingen van eerder opgenomen programma’s te beluisteren.

Vanavond wordt tussen 19.00 en 20.00 uur Richard van den Broek gemangeld, eigenaar van Licht en Geluid Service. Hij komt op uitnodiging van Bas Been, mede-eigenaar van Feesterij De Bok. Hij vertelde vorige week dat hij benieuwd is wat Van den Broek zo leuk vindt aan zijn vak.

Creatief, gedurfd en feestganger
Creatief, gedurfd en feestganger. Met deze drie woorden beschreef de horecaman zichzelf. Bas Been groeide op aan de Aalsmeerderweg, behaalde zijn MAVO-diploma en verhuisde naar Kudelstaart in de tijd dat zijn ouders uit elkaar gingen. Hij kijkt hier niet met plezier op terug. “Ook al wat het geen leuke tijd, ik ben wel gewoon door gegaan met mijn leven.” Momenteel is Been samen met Thomas Zekveld ruim een jaar eigenaar van Feesterij De Bok, het vroegere Bon Ami. Het bleek een succesvolle stap. “We richten ons op de oudere jongere en doen dat met succes.”

Het voorwerp dat hij meenam naar de studio was een mobiele telefoon. “Niemand kan meer zonder. Maar mensen verwachten ook dat je altijd en overal bereikbaar bent.”

Esther Sparnaaij in De Top 10 van…
Fotografe en bestuurslid van Stichting Jeugdbelangen Esther Sparnaaij uit Kudelstaart laat de luisteraars in De Top 10 van…. van haar favoriete muziek meegenieten.

Vorige week was het Oosterbadgezicht Loekie Brommer in de studio bij Rinus van Itterzon en Laurens van Kessel. Zij had een gevarieerde Top 10 samengesteld met veel meezingnummers van Rene Froger, Martin Garrix, André Hazes, John Miles, Ramses Shaffy & Liesbeth List, Dionne Warwick, Santana, Paul de Leeuw, Deep Purple en nog een keer André Hazes

Radio Aalsmeer is te beluisteren via de website of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin