Elbert Huijts een keer gast bij Radio Aalsmeer

Vanavond is het weer tijd voor Uur van Puur, Door de Mangel en De top 10 van. De Aalsmeerse ondernemer Ralph Reinders wordt gemangeld bij broer en zus Elbert en Mylène Huijts. Daarna mag presentator Elbert in de studio blijven zitten om zijn favoriete top 10 te presenteren in de Top 10 van… 

Maar zoals iedere maandag begint de avond om 18.00 uur met het Uur van Puur. Anna-Maria Mantel presenteert, samen met Esther Gons, een interactief radioprogramma op het gebied van social media. Vanavond hebben de dames onder andere een gesprek met meesterinterviewer en pitcholoog Edo van Santen. Hij heeft zijn eigen videokanaal en interviewde hiervoor talloze inspirerende mensen. Ook is er weer de wekelijkse blogtip van Elja Daae en column van Herman Couwenbergh.

Enthousiast, non conformistisch en gedreven
Vorige week kwam welzijnswerker Frans Huijbregts naar de studio en hij vertelde over zijn jeugd, werk, zijn zoon, hobby’s en passies. Hij noemt zichzelf enthousiast, non conformistisch en gedreven. Als jongentje groeide hij met twee broers op in het Brabantse Drunen aan de rand van de duinen waar zijn ouders een restaurant hadden dat zelfs een Michelin-ster kreeg. Hij hielp daar graag mee en vond en vindt koken erg leuk. Toch zag hij de onregelmatige weekenddiensten niet zitten en koos voor een marketing communicatie richting. Sinds een aantal jaar verhuurt hij zich als welzijnswerker aan de gemeente en doet dat met passie en energie.

Via het bekende doorgeefsysteem nodigt Huijbregts de Aalsmeerse ondernemer Ralph Reinders uit om  naar de studio te komen. “We zijn beste maatjes, al kennen we elkaar nog niet zo lang.” Huijbregts wil onder andere graag van hem weten hoe zijn bedrijf Dutch Credit Brokers draait en hoe hij de crisis te boven is gekomen.

Top 10
Vanavond zal Door de Mangel-presentator en Radio Aalsmeer-bestuurslid Elbert Huijts zijn favoriete tien nummers laten horen aan de luisteraars en presentatoren Talitha en Rinus van Itterzon. Hij is docent Nederlands en maatschappijleer aan Wellantcollege de Groenstrook, waar hij ook zorgcoördinator is.

Vorige week vermaakte Ilse Zethof de luisteraars met een top 10 van voornamelijk rustige liedjes uit haar jeugd. Ze liet nummers horen van de Jackson Five, Spandau Ballet, Trijntje Oosterhuis, Guus Meeuwis, Art Garfunkel, Chicago, Pitbull, Bett Middler, Bruce Springsteen en de Commodores.

Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel