DownTown Radio in nieuw jasje

Radioprogramma DownTown Radio is in een nieuw jasje gestoken. Aanstaande zaterdag wordt het vernieuwde programma voor het eerst uitgezonden tussen 14:00 en 15:00 uur op de lokale radiozender. 

Een nieuw presentatieteam en een vernieuwd concept. De vertrouwde stem van Kim Maarse is niet meer te horen, maar Rinus van Itterzon neemt haar plekje achter de microfoon met veel enthousiasme over. Dennis Wijnhout is weer wel van de partij en de heren worden voortaan bijgestaan door Ilse Zethof.

Lokale initiatieven in de spotlights
Naast veel aandacht voor DownTown Ophelia worden ook andere lokale initiatieven in de spotlights gezet die zich inzetten voor mensen met een verstandelijke beperking.

Het programma wordt minimaal 1x per maand uitgezonden en in mei en juni iedere zaterdagmiddag. Hiervoor is gekozen omdat DownTown Ophelia op 22 juni plaatsvindt waardoor er altijd wel iets nieuws te melden is. 

Dag van je Leven
Zaterdag komt Dirk Box, oprichter van Stichting Dag van je Leven, naar de studio om onder andere te vertellen over het inzetten van een snoezelbus en het nieuwe concept van het unieke feest tijdens Feestweek Aalsmeer.

De voorbereidingen voor DownTown Ophelia komen ook aan bod en de 17-jarige Michiel komt gezellig naar de studio en mag zijn favoriete top 3 presenteren.

DownTown Radio wordt tussen 14.00 en 15.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer. 

Foto boven: Rinus van Itterzon (links), Ilse Zethof en Dennis Wijnhout vormen het nieuwe presentatieteam van DownTown Radio (foto Richard Zethof)
Foto onder: Dennis Wijnhout in het 'glazen huis' van Radio Aalsmeer tijdens DownTown Ophelia (foto archief AV)

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin