Door de Mangel weer live

De zomervakantie is voor de meesten nog niet ten einde, maar Radio Aalsmeer-presentatoren Mylène en Elbert Huijts zijn er weer. In hun programma ‘Door de Mangel’ waren de afgelopen weken herhalingen te beluisteren. Maar vanavond is er weer een gast live in de studio.

In deze 45e editie wordt Stephan van den Broek door broer en zus Huijts door de mangel gehaald. Hij is uitgenodigd door zijn broer Richard van den Broek die net voor de zomervakantie in de spotlights werd gezet.

Sloten en beletteringen
Stephan van den Broek is slotenmaker en heeft daarnaast nog een bedrijf ‘snijtekst.nl’. Zijn broer wil graag weten dat hij de luisteraars uitlegt wat dat inhoudt. En hij vraagt zich af hoe hij beide bedrijven combineert meet zijn gezin.

“Door de Mangel” wordt iedere maandag op RADIO AALSMEER uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via het telefoonnummer 0297-325858, via mail of via Twitter: #DoordeMangel. Maak het programma interactief en verras de gast door een vraag te stellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin