Djon & Djerry en Bob van der Laarse op radio

Social media-experts, dj's en een grafisch ontwerper. Deze professionals komen vanavond naar de studio van Radio Aalsmeer. Want maandagavond is het weer tijd voor Uur van Puur om 18.00 uur, Door de Mangel en De Top 10 van….

In Door de Mangel vanavond een duo dat geinterviewd wordt door Mylène en Elbert Huijts. Dj’s Djon en Djerry, oftewel Deon Maas en Jerry Lund, worden in de spotlights gezet. Ze komen op uitnodiging van Dennis Piké die vorige week plaats nam achter de microfoon. Hij wil graag eigen muziek van het duo horen. De jonge dj’s zullen vanavond verantwoordelijk zijn voor de muziek die gedraaid wordt tussen 19.00 en 20.00 uur.

Sociaal, druk en spontaan
De Aalsmeerder Dennis Piké vertelde vorige week over zijn bedrijf ‘Piké-design’ dat hij onlangs is gestart. Hij is grafisch vormgever en meldde trots dat hij onder andere de poster en website van het Summerdance Festival heeft ontworpen. Verder vertelde hij over zijn voorliefde voor waterpolo en over zijn bijbaantje bij de slager. Hij omschreef zichzelf als sociaal, druk en spontaan.

In Door de Mangel wordt iedere week bekende of onbekende Aalsmeerders en Kudelstaarters gemangeld. Luisteraars kunnen ook vragen stellen aan de gast van de avond door te bellen naar de studio (0297 325858), te mailen of te twitteren

De Top 10 van…
Om 20.00 uur is het de beurt aan het programma ‘De Top 10 van….’ met vanavond grafisch vormgever Bob van de Laarse. Vorige week deelde burgemeester Jobke Vonk haar favoriete tien nummers met de luisteraars, die zeer gevarieerd waren. Er kwam muziek voorbij van Trijntje Oosterhuis, J.S. Bach, Klangkarussell, Disclosure, Seal, Fourplay, Al Jarreau, Diana Krall, Pharrell Williams en Laura Fygi. Ze is een groot liefhebster van het North Sea Jazz Festival, vertelde ze.

De programma's zijn op Radio Aalsmeer live te beluisteren internet of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Maar ze zijn ook terug te luisteren via uitzending gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel