Dipper ‘nummer 4’ op radio

Vanavond komt Dippers-voorzitter Hans van der Meer naar de studio om gemangeld te worden. In ‘Door de Mangel’ zullen Mylène en Elbert Huijts hem het hemd van het lijf vragen. Hij komt op uitnodiging van 'collega' Cor Trommel en is hiermee het vierde lid van De Dippers die naar de studio komt.

Daarna is het om 21.00 uur tijd voor ‘De Top 10 van…’, waarin Talitha van Itterzon haar favoriete nummers met de luisteraars deelt.

Social media radio
Maar zometeen om 18.00 uur eerst zendtijd voor ‘Uur van Puur’ waar Anna-Maria Mantel samen met co-host Esther Gons, ingaat op de wereld van de social media. De presentatrices praten onder andere met Kim van Velzen, die zichzelf op twitter beschrijft als ‘bouwt social media en online strategie en spreker (graag)’. Ook Emile Peters van MarketingFacts.nl is te gast.

Vader en dochter
Talitha van Itterzon is deze keer zelf te gast in het programma ‘de Top 10 van’, waarvan ze zelf ook regelmatig de presentatie doet. Deze keer praat ze met Miranda Gommans en haar eigen vader Rinus die achter de knoppen zit.

Vorig week was Daniël Rewijk te gast in het muzikale programma. Hij vertelde over zijn onlangs uitgegeven boek over Pim Mulier en liet muziek horen van Bob Marley, The Small Faces, The Pogues, Nina Simone, Jimi Hendrix, The Byrds, Otis Redding, Willy de Ville, Sly & the Family Stone en Jimmy Page & Black Crowes.

Live vragen stellen
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast in 'Door de Mangel' via telefoonnummer 325858, mail of Twitter. Door de Mangel is wekelijks te horen op maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Voortaan wordt het programma herhaald op zaterdagmiddag om 13.00 uur.

Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel