Dichters en poëten gezocht voor ‘Gedichtentuin 2016’

Met de recente bekendmaking van het thema door de werkgroep Podiumkunst en Literatuur van KCA kunnen dichters uit Aalsmeer en omgeving hun poëtische denkbeelden weer de vrije loop laten. Als thema is gekozen: 'Symbiose'. Daarbij kan gedacht worden aan wpprden als omgang, wisselwerking, spanningsveld, samenleven, kruisbestuiving. Verwevenheid tussen mensen, dieren, planten en kunstvormen.
 
Schrijvers hebben voor hun kleinkunstgedicht tot uiterlijk 24 juli de tijd om in te leveren.
 
Boomkwekerskerkhof
De Gedichtentuin staat voor het tijdelijk omgetoverde Boomkwekerskerkhof, waar in september gedichten van plaatsgenoten en omstreken worden tentoongesteld. In drie weekends is het oude kerkhof aan de Stommeerweg al voor het achtste jaar vrijelijk toegankelijk voor bewonderaars van poëzie en andere belangstellenden.
 
Specificaties
Om het de organisatie niet nodeloos ingewikkeld te maken wordt er van u verlangd om zich aan de volgende specificaties te houden: het gedicht mag uit niet meer dan 14 regels bestaan, 47 letters per regel tellen, inclusief spaties en moet aangeleverd worden in een Worddocument zonder opmaak in lettertype Garamond 24 met regelafstand 1.
 
Voorts moet in de brief of e-mail duidelijk de naam van de dichter staan evenals de titel van het gedicht.
 
Inzendingen kunnen vanaf nu tot en met 24 juli 2016 per email worden ingezonden naar haremakerjcp@hetnet.nl of per post aan: Marijke Haremaker, Uranusstraat 13, 1431 XH Aalsmeer.
 
Foto: de Gedichtentuin vorig jaar tijdens de Kunstroute. (Foto archief AV)
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel