Deze zaterdag dorpswandeling en veiling

Joost Hoffscholte geeft uitleg bij het Oude Raadhuis (Foto archief AV/Arjen Vos)

Door: redactie. Zaterdag 28 mei vindt er weer een dorpswandeling plaats onder leiding van een gids. Deze keer is het oud-burgemeester Joost Hoffscholte die de rondleiding verzorgt. Hij kan als geen ander vertellen over verleden en heden van het dorp. Hij zal de deelnemers verrassen door opmerkelijke anekdotes en saillante details, interessant voor zowel dorpsgenoten als bezoekers. Onderweg wordt stil gestaan bij belangrijke gebouwen en plekken in de dorpskern. Wie eenmaal heeft deelgenomen aan de rondwandeling loopt voortaan met een heel andere blik door het dorp.

De start is om 13.00 uur bij de ingang van de Historische Tuin. Deelname kost 5 euro en een plaats reserveren kan door te mailen naar coordinator@historischetuinaalsmeer.nl of door te bellen naar de Historische Tuin, tel. 0297-322562.

De wandeling duurt ongeveer vijf kwartier. Op de laatste zaterdag van de maand is er om 15:00 uur een publieke veiling in de veilingzaal van museum Historische Tuin. De opbrengst komt ten goede aan het onderhoud van de Historische Tuin. Met een entreekaartje (of museumkaart/donateur) is de toegang tot de veiling gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin