Deze week op Radio Aalsmeer

De programmamakers van Radio Aalsmeer zijn dit weekend weer eens live radiomakend in het wild te spotten. Tennisvereniging All Out houdt een 40-toernooi en dj's Mark en Eric zijn aanwezig om dat verder op te luisteren. Verder is komend weekend de Gaypride in Amsterdam en is speciaal vanwege deze gelegenheid een keer 'Radio Aalsmeer goes Pink' te horen. Verder zijn in ‘Echt Esther’, Let’s Go’ en ‘Door de Mangel’ herhalingen te horen van gedenkwaardige uitzendingen eerder dit jaar. Eind augustus doet Radio Aalsmeer weer mee aan de hitlijst ‘Zomerse 50’, waarvoor de stembus momenteel geopend is.

‘Echt Esther’ over oliën
De kracht van etherische oliën heeft de aandacht van Esther sinds zij in het najaar van 2017 verschillende oliën ging gebruiken. Inmiddels heeft zij er ook wat ervaring mee en nodigde zij op 31 mei 2018 Wilma Dekker en aroma coach Berthe Volharda uit als enthousiaste ervaringsdeskundigen. Samen kwamen zij mooie ervaringen over deze oliën delen met de luisteraar. Verder ook Edith Kuiper en Erwin Gijtenbeek. Edith is paraveterinair en orthomoleculair therapeut, Erwin onder andere dierenarts en osteopaat. Zij gebruiken etherische oliën in de diergeneeskunde.
 
Slijmen bij ‘Let’s Go'
In de zomer hoor je de door jou gekozen leukste uitzendingen terug van eerder dit jaar. In februari zocht Kim naar het ultieme slijmrecept en op 2 maart werd het een hele slijmerige uitzending met slijmexpert Louise. Ze vertelde hoe je het beste slijm kan maken. Het bleef niet alleen bij vertellen, want tijdens de uitzending ging Louise zelf aan de slag en liet ze zien hoe je nu het ultieme slijm moet maken. Maar dat is niet enige wat je vrijdag hoort tijdens ‘Let’s Go’. Kim was dit voorjaar op de set van de spannende Nickelodeon serie 'De Ludwigs', een serie die gaat over Benny, Sam, Yara, Anoosha en Daniel die allerlei spannende avonturen beleven. Het werd opgenomen in de studio’s van Aalsmeer en Kim mocht komen kijken en de acteurs wat vragen stellen.

Tenslotte nog een oproep: stuur jouw leukste vakantieavonturen die je op foto of video hebt op naar ‘Let’s Go’ en de leukste inzendingen mogen op 7 september bij de eerste ‘Let’s Go’ na de zomervakantie live komen vertellen over hun avonturen! E-mail naar letsgo@radioaalsmeer.nl.

Mark en Eric gaan All Out!
Na het grote succes van vorige maand bij AquaPalooza, komen Mark en Eric wederom met een uitzending vanaf een Aalsmeers festijn! Dit keer zal de radiostudio verhuizen naar het 40-toernooi van tennisvereniging All Out. ‘We spelen de komende tijd buiten’ zoals ze het zelf noemen. In de show van 3 augustus zullen Dirk-Jan van der Meer en Femke van Itterzon op de stoelen van de sidekicks plaatsnemen en samen met Mark en Eric live verslag doen van het zeer gezellige tennistoernooi. Tevens worden de actualiteiten van afgelopen maand besproken en zal er vooruit worden gekeken naar de Feestweek. Zorg dat je 3 augustus tussen 19:00 en 21:00 luistert naar Radio Aalsmeer. Graag ‘De Mark en Eric Show’ vanaf jouw evenement? Neem contact met ze op via markeneric@radioaalsmeer.nl.
 
‘Radio Aalsmeer goes Pink’
Deze week vindt Pride Amsterdam 2018 plaats, met zaterdag de bekende Canal Parade als feestelijk hoogtepunt. Overigens ooit ontstaan nadat de initiatiefnemers geïnspireerd raakten door een toevallig bezoek aan de Pramenrace in Aalsmeer.
 
Diverse programmamakers slaan zaterdag voor de gelegenheid de handen ineen en maken tussen 12:00 tot 17:00 uur ‘Radio Aalsmeer goes Pink’. Dat betekent dat de reguliere 'Hartelijk Zaterdag', 'Ga toch Wegman' en de twee tussenliggende uren non-stop muziek worden gevuld met vooral muziek uit de vrolijke 'Homo Top-100'. Krakers van ABBA, Right Said Fred, Melissa Etheridge en Yazoo zullen zeker niet ontbreken. Vaste programma-items worden eventueel aangepast aan het thema. Aanstaande zaterdag 4 augustus met Koen Overbeek, Margret van der Meer en Mariëlle Wegman op Radio Aalsmeer.
 
‘Door de Mangel’ met Daniëlle Jonker
Aanstaande maandag is de uitzending van 5 februari met ‘soep-onderneemster’ Daniëlle Jonker de derde herhaling gedurende het zomerreces. Na haar carrière als gewichtsconsulente wilde zij iets anders gaan doen. “Soep koken”, riep ik tegen mijn man. “Mijn cliënten gaven aan dat gezond koken niet altijd haalbaar was, daarom ben ik het gaan doen”. Jonker heeft geen moment getwijfeld of dit project een succes zou worden. De Amstelveense van geboorte is het 13e kind uit een gezin van 14 en is een fanatiek hardloopster in haar vrije tijd. De marathon van Rotterdam heeft zij onlangs volbracht en meerdere uitdagingen liggen nog in het verschiet.

Zoals elk programma op Radio Aalsmeer, is ook deze uitzending weer terug te luisteren via www.radioaalsmeer.nl.

De ‘Zomerse 50’
Radio Aalsmeer viert de tropische zomer van 2018 met het uitzenden van de Zomerse 50, de hitlijst met de meest populaire zomerhits aller tijden. Luisteraars van Radio Aalsmeer kunnen hun favoriete zomerhits doorgeven. Stemmen kan tot en met 12 augustus op www.zomerse50.nl. Onder alle stemmers wordt een reischeque verloot. De Zomerse 50 2018 is bij Radio Aalsmeer te horen op zondag 26 augustus tussen 14.00 en 18.00 uur, en de presentatie is in handen van Radio Aalsmeerders Frank Bunnik en Walter de Vries.

Foto: De Marc en Eric Show live bij Aquapalooza, foto Laurens Niezen

(advertentie)


 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel