Deze week op Radio Aalsmeer

Deze week kunt u op Radio Aalsmeer weer luisteren naar diverse programma’s
 
Steppen met ‘Door de Mangel’
De wekelijkse talkshow op Radio Aalsmeer ontvangt iedere week een interessante Aalsmeerder/Kudelstaarter in de studio. Afgelopen maandag was Arjan Levarht de 127ste gast in ‘Door de Mangel’.
Ook komende maandag is er met Jennifer van der Horst weer een nieuwe gast in de studio. Tussen 19.00 en 20.00 uur zal zij in gaan op het evenement ‘Step by Step’ en antwoord geven op de vraag waar haar inspiratie vandaan komt.
 
Zeilen met ‘Vrijdagavondcafé’
Afgelopen vrijdag stond het Vrijdagavondcafé volledig in het teken van het Songfestival, maar deze week is het voor wat de muziek betreft gewoon weer de bekende hits uit de 80's en 90's, afgewisseld met de hits van nu.
 
Voetballen met ‘Let’s Go’
In Let's Go' gaat het over gezond eten en krijgen de makers bezoek van de organisatie van het Minivoetbaltoernooi dat wordt georganiseerd door RKDES. Zij nemen ook voetballers mee naar de studio voor nog wat goede tips.
 
Gezond leven met ‘That’s Life’
Donderdag 19 mei zit het programma weer boordevol interessante onderwerpen. Vast item is de Vrijwilligerscentrale. Deze keer komt Huub van Schaik vertellen welke vrijwilligers zij zoeken voor de kinderboerderij in Aalsmeer. Homeopaat Catinka Rabbers Dekker belicht de schildklier.
 
In het tweede uur komt schoonheidsspecialiste Patricia Schijff vertellen over het Beauty Event Aalsmeer. Het programma wordt afgesloten met het kunsthalfuurtje van Janna van Zon. Deze keer neemt ze de kunstenaar Michael Glanz mee. Hij schildert met veel kleur en vaak in de kubismestijl.
 
Koken met ‘Ik hou van Holland’
Nederlandstalige muziek kunt u wekelijks beluisteren in ‘Ik hou van Holland’, maar presentatrice Esther Sparnaaij maakt er meer van dan muziek alleen. Deze week is het thema: lekker Hollands eten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel