Deze vrijdag Trio Centella in FAM

(Foto pr)

Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer en het Flower Art Museum organiseren dit najaar samen een aantal concerten met klassieke muziek van topniveau. Vrijdag 21 oktober is het de beurt aan Trio Centella.

Trio Centella (‘sprankelend trio’) werd opgericht in 2012 en bestaat uit Selma Harkink – sopraan, Suzanne Arends – fluit en Aimée van Delden – harp. Zij kenden elkaar al van eerdere fijne muzikale ontmoetingen en vatten het plan op om samen als trio verder te gaan. Met grote expressiviteit en veel spelplezier neemt dit trio de luisteraar graag mee op een muzikale reis.

Het trio brengt muziek die voor deze bezetting geschreven is en bewerkt ook zelf composities. In dit programma zullen werken van Franse, Engelse en Latijns-Amerikaanse bodem te horen zijn. Het vaak impressionistische repertoire verklankt alle facetten van het leven. Niet zelden staat de natuur in de liedteksten symbool voor de menselijke emotie. Met de prachtige stem van Selma en de sprankelende klanken van fluit en harp komt elk concert tot leven.

Kaarten
Het concert vindt plaats op vrijdag 21 oktober in het Flower Art Museum aan de Kudelstaartseweg in Aalsmeer (tegenover de watertoren). Aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn € 20,- p.p. incl. museumentree en een kop koffie/thee bij binnenkomst. Er is gratis parkeerruimte voor de deur. Voor FAM-vrienden, KCA-donateurs en jongeren t/m 25 jaar gelden kortingsprijzen. Kaarten zijn verkrijgbaar via kunstencultuuraalsmeer.nl.

(Partnerbijdrage KCA en FAM)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin