Deelneemster ‘The Next Boy/Girl Band’ in ‘That’s Life’

Vanavond kan er om meerdere redenen worden afgestemd op Radio Aalsmeer. Van 18:00 tot 19:00 uur is het woord aan Halte Zwarteweg. Rinus Zuidervaart, oud cliënt van Heliomare aan de Zwarteweg en columnist van AalsmeerVandaag, wordt dit uur geïnterviewd en heeft zelf de muziek uitgezocht. Daarna klinkt een uur het verzoekplatenprogramma gevolgd door 'That's Life'.

Dit maandelijkse lifestyle-magazine, gepresenteerd door Jenny Piet, begint met de Vrijwilligerscentrale waarin Jos van der Laan over de Zonnebloem vertelt. Daarna volgt Leontine Zethof over het maken van zeep met natuurlijke oorsprong en over haar droom om een prachtige lijn van natuurlijke producten voor baby’s te maken.

Verder in ‘That’s Life’ Denise Kroes over haar dans-/zang-droomcarrière en haar deelname aan het programma ‘The Next Boy/Girl Band’, een nieuw programma van John de Mol dat vanaf 26 augustus te zien is op tv. Afsluitend het kunst-halfuurtje met Janna van Zon die fotograaf Sjaak Koningen voorstelt. Onlangs opende hij een expositie in het gemeentehuis met prachtige foto’s van het project ‘Behoud Seringenpark’. Koningen was zelf ook onderdeel van de projectgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel