Deborah Bothe gemangeld, Koen Overbeek in Top 10

Iedere maandagavond staan er twee bekende of onbekende Aalsmeerders of Kudelstaarters centraal op Radio Aalsmeer. In de talkshow ‘Door de Mangel’ is vanavond Deborah Bothe te gast bij broer en zus Elbert en Mylène Huijts.  Daarna is het tijd voor ‘De Top 10 van…’ waarin Koen Overbeek zijn favoriete top 10 met de luisteraars deelt.

Maar de maandagavond op de radio begint altijd met om 18.00 uur ‘Uur van Puur’ waarin Anna-Maria Mantel samen met co-host Esther Gons ingaat op de wereld van de social media. De presentatrices praten met online jurist Charlotte Meidersma en met Carlijn Postma over haar boek Content Marketing in 60 minuten. Uiteraard ook weer met de nodige tips over bloggen en meer.

Spontaan, actief en enthousiast
Tussen 19.00 tot 20.00 uur wordt iedere week een gast door de mangel gehaald. Afgelopen maandag nam verpleegkundige Petra Alderden plaats voor de microfoon. Op de bekende openingsvraag vraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde ze met spontaan, actief en enthousiast. Ze wist al heel snel dat ze de verpleging in wilde gaan en heeft het er naar haar zin. Ze zet zich naast haar werk en haar gezin in voor Tinka, die in Thailand woont met haar gezin en daar kinderen probeert te redden uit de kinderprostitutie. “Ik vind dit een goed doel en draag daar graag mijn steentje aan bij,” legt de Aalsmeerse uit. “Op 18 april komt Tinka weer naar Nederland voor de sponsorloop die we dan organiseren.”

Volgens het ‘doorgeefsysteem’ nodigt zuster Petra een nieuwe gast uit om naar de studio te komen. En dat is Deborah Bothe geworden. “Ik ken haar via onze kinderen en zou graag van haar willen weten waarom ze de stap tot zelfstandige ‘social media goeroe’ heeft gezet en hoe het haar bevalt.” Deborah heeft haar eigen muzieklijst samengesteld en neemt een voorwerp mee naar de studio dat een onderdeel uitmaakt in haar leven.

Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast in Door de Mangel via telefoonnummer 325858, mail of Twitter. Door de Mangel is wekelijks te horen op maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Voortaan wordt het programma herhaald op zaterdagmiddag om 13.00 uur.

Top 10 van…
Vanavond komt radiomedewerker en telefoonverkoper Koen Overbeek naar de studio om zijn favoriete tien nummers met de luisteraars te delen. Ongetwijfeld heeft hij er een leuk verhaal bij.

Vorige week was Kees Markman te gast. Hij liet iedereen meegenieten van nummers van the Shadows, Animals, The Rolling Stones, Rob Base & DJ E.Z., Doobie Brothers, Lou Rawls, E.L.O., AC/DC, Fleetwood Mac en the Bee Gees.

Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

                          

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel