Dansen op Surfeiland

Zaterdag is het Surfeiland alleen voor mensen die van dancemuziek houden. En je moet zelfs entree betalen om erop te kunnen. Reden: Summerdance.

Tussen 15.00 en 01.00 uur zal het Surfeiland druk bezocht worden door danceliefhebbers. Uit de wijde omgeving zullen bezoekers naar het festival komen, wat mogelijk parkeerproblemen kan opleveren. Verkeersregelaars zullen het verkeer in goede banen proberen te leiden, want de weg zal voor een stuk afgezet worden.

Luisteren, dansen en chillen
Het populaire openluchtdansfeest zal ongetwijfeld merkbaar zijn in Aalsmeer. Afhankelijk van hoe de wind staat kan zelfs Kudelstaart van de dancemuziek meegenieten.

Luisteren, dansen en chillen. Het kan morgen allemaal. Een groot aantal bekende artiesten en dj’s zullen hun opwachting doen in Aalsmeer: Mighty Fools, Thomas Newson, Gregor Salto, La Feunte & MC Boogie, Girls love Dj’s, Roul and Doors, Artistic Raw en Dirtcaps.

Radio Aalsmeer live
Presentatoren Niels Tenhagen en Frederik Tijssen van Radio Aalsmeer zijn het hele evenement erbij om verslag te doen. Ze laten luisteraars meegenieten van de line-up van bekende artiesten die overal ter wereld optreden. Tussendoor zullen ze de dj’s interviewen en iedereen een goed beeld geven van het gebeuren op het Surfeiland.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 17,50 per stuk. Via de website van het festival zijn ze te koop.

Foto: De opbouw is begonnen, zaterdag barst het feest los. Foto Arjen Vos (AV) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin