Crown Theater ook in ’15-’16 fier overeind

Het Crown Theater staat ook in het komende seizoen weer fier overeind. Elk seizoen is het kijken of het financieel allemaal rond te breien is, maar tot nu toe is dat met succes geweest.

In een persbericht laat theaterdirecteur Peter van Eick weten dat het ditmaal “iets te lang geduurd” voor er groen licht was. De kunst was volgens hem “een balans te vinden tussen de risico’s die Studio's Aalsmeer als financiële ondersteuner van de stichting bereid is te lopen en de wens om leuke en aantrekkelijke producties te programmeren”. Dat was kennelijk lastig.

Dertig grote producties
Het nieuwe seizoen start in oktober en loopt door tot in mei 2016. Er zijn ongeveer dertig voorstellingen in de grote theaterzaal en zeven in kleinere zaal oftewel The Club, onder de noemer Exclusief bij Bob & Gon. In de grote zaal zijn onder meer te zien: Nijntje, Chez Brood, Opvliegers, Simone Kleinsma, Jochem van Gelder, Jandino, Anthony Fokker Experience en Suske en Wiske de Musical. Bij Bob & Gon op de kalender: Zazi, Sven Ratzke en Cor Bakker.

Het Crown Theater, ondersteund door zeventig vrijwilligers en vijftig sponsors, verwacht eind deze maand alles rond te hebben en met de kaartverkoop te kunnen starten. Op de website is het programma van het jubileumseizoen (in 2016 bestaat het theater vijf jaar) nog niet beschikbaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel