Crown Theater biedt gevarieerd decemberprogramma

Rond de feestdagen biedt het Crown Theater een gevarieerd programma voor jong en oud. Van zang en acrobatiek tot kindervoorstellingen. Op 20 december komen de heren van LA The Voices naar Aalsmeer voor hun theatertour ‘Dit zijn wij’. Onder begeleiding van een live orkest brengen ze eigen nummers en wereldhits. Wie nu kaartjes bestelt maakt kans op een gratis cd van de mannen.

Wie nog meer van muziek wil genieten, maar wel van een ander genre, moet het theater een weekje later weer komen bezoeken. Op zaterdag 27 december komt het Kiev Koor optreden. Op deze derde Kerstdag brengen zij een mix van religieuze zang- en kerstliederen uit de Oekraïne. Dit wereldberoemde ensemble, onder leiding van dirigent Mykola Hobdych, vertolkt orthodoxe kerkmuziek op een authentieke manier en houdt de bezoeker zo nog even in kerststemming.

Junglebook en Woezel & Pip
Kinderen komen deze maand ook aan hun trekken. Kinderen vanaf acht jaar kunnen op 22 of 23 december komen genieten van de voorstelling Junglebook. Wie kent niet de avonturen van Mowgli, zijn vriend Balou de Beer, de panter Bagheera, de apenbende en de gemene Shere Khan? Iedereen die een kaartje koopt mag in de kerstvakantie gratis gaan vrijzwemmen in Zwembad De Waterlelie. In de agenda meer informatie. 

En voor de kleinste kinderen in de leeftijd van vijf tot twaalf jaar is er op 30 december de familiemusical ‘Overal vriendjes!’ van de hondjes Woezel & Pip.

Acrobatiek
Wie van acrobatiek houdt kan op maandag 29 december terecht voor de show van The Peking Acrobats. De show kenmerkt zich volgens Crown door kracht, souplesse, elegantie, lenigheid en bovenal verbluffende evenwichtskunsten met behulp van allerlei attributen. Adembenemende stunts, spectaculaire mensenpiramides en ongelooflijke acrobatieën met stoelen, tafels en fietsen zijn het handelsmerk van de wereldberoemde Peking Acrobats.

Meer informatie als prijzen en aanvangstijden is te vinden op de website van het Crown Theater.  

Foto: Junglebook-cast van OpusOne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin