Commissaris van de Koning in ‘Stamtafel Actueel’

Er valt deze week weer van alles te beluisteren bij Radio Aalsmeer. Donderdagavond wordt het interview met Comissaris van de Koning, Johan Remkes utgezonden. Het programma 'Stamtafel Actueel' besteedt vanaf 20 uur aandacht aan het werkbezoek dat Remkes op 23 april bracht aan Aalsmeer. 

Ook vrijdag is het de moeite waard om af te stemmen. In 'Let's go to the Disco' komt Tessa Westerhof vertellen over de Kindervakantieweek en zal Jay Hogenboom aanschuiven met zijn dj leraar Renee. Daarnaast nodigen programmamakers Kim en Joey ook alle kinderen uit Aalsmeer en Kudelstaart uit om langs te komen in de studio. Voor het aanvragen van een favoriet nummer of om iets leuks te vertellen, kan je gewoon naar de studio van Radio Aalsmeer komen. In  de hal staat een microfoon klaar waarmee je live te horen bent in de uitzending. Vrijdag 1 en 8 mei ben je van harte welkom tussen 18.00 en 19.00 uur in Studio Aalsmeer.
 
Op herhaling
Afgelopen maandag viel er een herhaling van 21 april 2014 te horen van ‘Door de Mangel’. In die uitzending was kunstenaar Mark van Kuppevelt te horen. Ook komende maandag is er geen live uitzending van de Aalsmeerse talkshow, maar kunt u opnieuw luisteren naar een herhaling van een eerder uitgezonden aflevering. Op 4 mei is het fotografe Astrid Mulder die voor de tweede keer langs komt. Overigens kan deze uitzending komen te vervallen i.v.m. de actualiteit (Nationale Herdenking). Houd daarvoor de website van Radio Aalsmeer in de gaten. Op maandag 11 mei start weer de reguliere cyclus van ‘Door de Mangel’ met Bettine Clemens. Zij is betrokken bij de Zeilschool Aalsmeer, maar kan ook een behoorlijk bosje bloemschikken.
 
Radio Aalsmeer is te beluisteren op 105.9 FM en de kabel op 99.0 FM, maar ook via de livestream. Een uitzending gemist? Dan kunt u het programma ook terugluisteren via de website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin