Carnaval in VrijdagAvondCafé

Volgens presentator Ron Leegwater belooft het een gezellige avond te worden in de radiostudio van het VrijdagAvondCafé. Samen met Lisette Schipper ontvangt hij weer vele gasten. Judith Verzijden komt over het project Stapstenen in Nieuw-Oosteinde vertellen en Deborah Bothe zal er weer zijn om te vertellen wat haar de laatste tijd is opgevallen op twitter. Aalsmeer gaat steeds meer twitteren, zeker met de gemeenteraadsverkiezingen op stapel. En ook de uitagenda wordt weer doorgenomen. 

Carnavalstwitterhit
Over een week gaat Kudelstaart weer los met carnaval en daarover komen De Pretpeurders vertellen. Zou het ze lukken om ook Aalsmeerders met de carnavalskoorts te besmetten? Om alvast in de stemming te komen is de twitterhit vanavond een carnavalskraker. Of een aprésski-hit zoals het misschien herkenbaarder voor sommigen zal zijn. Wordt het een hit van André van Duin, De Twee Pinten of De Gebroeders Ko?

Luisteraars kunnen via twitter of via Facebook kenbaar maken welk feestnummer hun favoriet is. Een van de luisteraars wint twee kaartjes voor een film naar keuze in Crown Cinema en wordt tijdens de uitzending gebeld.

VrijdagAvondCafé wordt iedere vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur uitgezonden via Radio Aalsmeer. Radio Aalsmeer is te beluisteren via internet of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Uitzending gemist? Terugluisteren kan hier

In verband met de krokusvakantie zal er volgende week geen VrijdagAvondCafé zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin