Café Sportzicht wint goud

Vorig jaar was het nog zilver, nu goud. Café Sportzicht heeft de Gouden Tapknop in de wacht gesleept. Ze deden mee aan het Heineken Goed Getapt Kwaliteitsprogramma en zijn winnaar geworden in de regio Zuid-Holland Noord. Ze lieten 230 deelnemers achter zich.

De bruine kroeg aan de Sportlaan werd beoordeeld op goed gastheerschap, service en bierbehandeling. Ze hadden bezoek gehad van vier mystery guests, die het café beoordeeld hebben. Hoe tap je een biertje, wat is de kwaliteit hiervan, hoe is het met de hygiëne gesteld, ben je vriendelijk richting je gasten en meer. Heel wat voorwaarden waar je als café aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor deze prijs.

Zondagmiddag kregen eigenaren Ben en Tineke de Koff en medewerkers Remona, Lisa, Sarina en Theresa hoog bezoek. Afgevaardigden van Heineken kwamen per ouderwetse koets met paarden de gouden tapknop naar Aalsmeer brengen. Met een luide bel werd hun komst in de Sportlaan aangekondigd en iedereen werd verzocht om naar buiten te komen.  

Zondag finale
Aanstaande zondag is de grote finale en hoort het Aalsmeerse team of ze ook landelijk gewonnen hebben. In totaal moeten ze dan 1601 deelnemers verslaan. Ze zijn te gast bij Vrienden van Amstel Live in Rotterdam waar de eerste tien finalisten tijdens een show een speciale rol krijgen. Vorig jaar werd Café Sportzicht vierde, landelijk gezien. Maar dit jaar gaan ze natuurlijk voor goud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin