Buurter Van der Ven in Door de Mangel

Maandag is een populaire radioavond op Radio Aalsmeer. Om 18.00 uur begint het al met het social media programma ‘Uur van Puur’, gevolgd door de enige talkshow van Aalsmeer ‘Door de Mangel en vervolgens de Top 10 van…’. De avond wordt afgesloten door het muziekprogramma ‘Dragnet’.

In ‘Door de Mangel’ komt vanaonv een einde aan het Dippers-tijdperk, want dan is na vier Dippers op rij de beurt aan Buurter Cees van der Ven. Hans van der Meer heeft multitasker Van der Ven uitgenodigd naar de studio te komen.

Actieve vrijwilliger
“Cees is actief betrokken bij de ‘verlichte tuinen van Aalsmeer’, werft vrijwilligers voor Ride for the Roses en is pramenracer van het eerste uur. Ik ben wel een beetje jaloers op zijn ongebreidelde energie en ben benieuwd waar hij dat vandaan haalt”, aldus Dipper-voorzitter Van der Meer.

Gisteren fietste hij ook de testrit voor de Ride for the Roses mee. 100 kilometer op de wielrenfiets door de Haarlemmermeer, Haarlem, Amsterdam, Amstelveen, Uithoorn en weer terug naar Aalsmeer. Hij zal er vast het een en ander over vertellen.

Top 10 van….
Vanavond komt brandweerman Jos van der Wal naar de studio om zijn favoriete tien nummers met de luisteraars te delen. Vorige week was Talitha van Itterzon te gast in ‘haar eigen programma’. Ze liet nummers horen van Marco Borsato, Snow Patrol, Toto, Dirty Dancing filmnummer, Kovacs, Roxanne, Within Tempation, Emili, Milow en Milc inc.

Programmamakers gezocht
“Radioprogramma’s maken voor de luisteraars uit Aalsmeer en Kudelstaart en omgeving is een geweldige hobby”, aldus de vrijwilligers van Radio Aalsmeer. “Werken in een team aan kwalitatieve en informatieve uitzendingen is een leuke uitdaging.”

Radio Aalsmeer zoekt nog medewerkers die deze uitdaging aan willen gaan voor bijvoorbeeld het programma ‘Weekend Magazine’ om één keer per maand mee te helpen dit actuele programma produceren. Geïnteresseerden zijn welkom om een keertje te komen kijken hoe een en ander werkt.

Frequenties en terugluisteren
Radio Aalsmeer is de lokale omroep van Aalsmeer en omgeving. De omroep is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel en via de livestream op de website: www.radioaalsmeer.nl. Elke avond en in het weekend overdag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. In de nacht en doordeweeks overdag kunt u genieten van muziek.

Uitzendingen zijn terug te beluisteren via de website. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter (@RadioAalsmeer) en Facebook (www.facebook.com/radioaalsmeer). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel