Burgemeester Nobel op radio in Halte Zwarteweg

In het radioprogramma ‘Halte Zwarteweg’ op Radio Aalsmeer is donderdagavond een exclusief interview met burgemeester Jeroen Nobel te beluisteren. De uitzending stond op de agenda voor vorige week donderdag, maar ging niet door vanwege een technische storing. Sander van Amstel en Danny Bos gaan in Halte Zwarteweg in gesprek met Nobel, die na het vertrek van Jobke Vonk tot waarnemend burgemeester werd benoemd. Hij vertelt onder meer waarom hij de politiek ingegaan is en wat het ambt zoal behelst.

Halte Zwarteweg wordt gemaakt op het activiteitencentrum Heliomare aan de Zwarteweg; deze organisatie ondersteunt mensen met een handicap. Het programma wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview.
 
● Klik op de knop rechtsboven in dit scherm om de uitzending donderdagavond te beluisteren. Terugluisteren kan via 'uitzending gemist' op de website van Radio Aalsmeer
 
Foto: burgemeester Jeroen Nobel bij de radio-opname in Heliomare; tweede van links Sander van Amstel, rechts Danny Bos. (foto Heliomare)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel