Borgman en Westera op Radio Aalsmeer

Vanavond komt Ron Borgman naar de studio om gemangeld te worden in 66e uitzending van ‘Door de Mangel’. Daarna is het tijd voor ‘De Top 10 van…’ waarin Wim Westera zijn favoriete tien nummers laat horen.

De avond begint om 18.00 uur met  ‘Uur van Puur’. Een programma waar twitter, social media en bloggen alle aandacht krijgen. Anna-Maria Mantel en co-host Esther Gons hebben interviews met verschillende social media goeroes en geven tips.

Creatief, denker en passievol
Afgelopen maandag nam danseres en studente ‘Maatschappelijk werk en dienstverlening’ Lotte Borgman plaats achter de microfoon en ging in gesprek met presentatoren Mylène en Elbert Huijts. Op de bekende openingsvraag vraag hoe zij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde de geboren Aalsmeerse met: creatief, denker en passievol. Tijdens deze aflevering bleek dat Borgman heel dankbaar is naar haar ouders toe. “Mijn moeder heeft een groot hart en is enorm behulpzaam. Ik leer veel van haar en ik mag zeggen dat ik dankbaar ben haar als moeder te hebben”.

Het voorwerp dat zij meenam naar de studio, was een beeldje van een ballerina dat zij van haar ouders kreeg toen zij slaagde voor haar HAVO-diploma. Dat zij een zeer sociaal mens is, bleek ook uit haar muziekkeuze (een nummer gemaakt door haar vriend) en haar keuze voor de gast van volgende week: haar vader. Daarnaast vertelde zij honderduit over de voorstelling die zij samen met haar broer aan het voorbereiden is en in april opgevoerd gaat worden.

Man met passie
Vanavond dus haar vader Ron Borgman in de studio. “Mijn vader is een heel gezellige, lieve en enthousiaste man met veel passie voor zijn werk en hobby’s”, aldus de dansende maatschappelijk werkster. Borgman is jarenlang bloemist geweest en is tegenwoordig chauffeur van kinderen met een verstandelijke beperking

Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast in Door de Mangel via telefoonnummer 325858, mail of Twitter. Door de Mangel is wekelijks te horen op maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Voortaan wordt het programma herhaald op zaterdagmiddag om 13.00 uur.

Wim Westera
Vanavond om 20.00 uur verwelkomen presentatoren Rinus van Itterzon en Laurens van Kessel Aalsmeerder Wim Westera in de studio voor zijn favoriete Top 10.

Vorige week was Claudia van den Broek uit Kudelstaart te gast om haar favoriete nummers te delen met de luisteraars. Ze liet iedereen meegenieten van nummers van Cindy Lauper, Belle Stars, Mika,  Bill Withers, Christina Aguilera, Michael Jackson, Bette Midler, Blues Brothers, Stef Bos en Jim Brickman.

Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel