Bomvol Vrijdagavondcafé’

Vanavond presenteert Ron Leegwater bij Radio Aalsmeer het ‘Vrijdagavondcafé’ samen met Caroline Baarse. Deze week in het programma het maandelijkse gesprek met wijkagent Erik van den Brun, waarin de luisteraar wordt meegenomen in het laatste Aalsmeerse politienieuws en preventieve tips ontvangt.

Ook een interview met zangeres Juuzz over de Jazz Afternoon op 9 oktober in Uithoorn. Natuurlijk laten Ron en Caroline een heerlijk nummer van Juuzz horen. Naast het radiospelletje Soundmemory, waarbij een kandidaat 10 geluiden te horen krijgt waarvan er eentje dubbel is, is ook de Twitterhit weer terug van vakantie. Het thema van de Twitterhit is deze keer ‘zien’.

Wie een oude of nieuwe hit weet te verzinnen met ‘zien’ in de titel of artiesten/bandnaam kan een setje bioscoopkaarten winnen.

Meedoen kan natuurlijk via Twitteraccount: Vrij_avondcafé of via de Facebookpagina. Bellen tijdens de uitzending mag natuurlijk ook op 325858 of mailen naar studio@radioaalsmeer.nl. Reden genoeg dus om vrijdag lekker te luisteren naar Vrijdagavondcafé van 21.00 tot 23.00 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin