Bloemetjes buitenzetten in ‘Door de Mangel’

Maandag, dus vanavond tijd voor het social mediaprogramma ‘Uur van Puur’, de talkshow ‘Door de Mangel’ en ‘De Top 10 van’. Bob van den Heuvel wordt gemangeld en Piet van Leeuwen laat zijn favoriete top 10 horen.

De maandagavond start altijd om 18.00 uur met het ‘Uur van Puur’, waarin Anna-Maria Mantel samen met co-host Esther Gons ingaan op de wereld van social media. In het programma verschillende goeroes op dit gebied aan het woord en er worden de nodige blogtips gegeven.

Assertief, organisator en moeilijk nee zeggen
Elbert en Mylène Huijts ontvangen in hun 88e talkshow om 19.00 uur bloemenexpert Bob van den Heuvel. Afgelopen maandag was muziekliefhebster Tini Man aan de beurt om gemangeld te worden. Op de bekende openingsvraag hoe zij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde zij met: “assertief, een organisator en iemand die moeilijk nee kan zeggen”.

De Farregatter heeft een plezierige jeugd gehad, waarin ze al snel kennis maakte met muziek. Via via is Tini in het apothekersvak gerold en heeft zij jaren gewerkt als apothekersassistent. De actieve vrijwilligster is tweemaal verrast met een onderscheiding: naast de Aalsmeerse rozenpenning, is zij ook de trotse bezitster van een koninklijke onderscheiding. “Deze penning in ontvangst te mogen nemen is een hele eer. Maar deze penning is voor het eerst uitgereikt op de sterfdag van mijn vader en dat is toch wel bijzonder. Daarom is deze penning ook een beetje voor mijn vader”, aldus Man. Tevens is Tini actief binnen de KCA en stelt zij het programma samen voor de concerten in de Oud-Katholieke kerk aan de Oosteinderweg.

Een begrip in Aalsmeer
Vanavond ‘de bloemist van Aalsmeer’, zoals hij vorige week in de uitzending werd genoemd. Bob noemt zich op zijn website “een begrip in Aalsmeer en omstreken” en is al 35 jaar werkzaam in het bloemenvak. Daarnaast organiseert hij samen met Gon intieme optredens in het Crown-theater onder de naam ‘Exclusief bij Bob&Gon’. Wilt u weten wat Bob allemaal te vertellen heeft over zijn leven en dagelijkse activiteiten? Luister dan vanavond naar het programma.

Top 10 van…
Presentatoren Rinus en Talitha van Itterzon zijn er nog druk mee bezig, maar hoogstwaarschijnlijk komt Piet van Leeuwen naar de studio om zijn favoriete top 10 te laten horen.

Vorige week was fotograaf Kick Spaargaren te gast in het programma. Hij liet een gevarieerde top 10 horen, met veel Nederlandstalige nummers. Er kwamen nummers voorbij van Maria McKee, Pater Moeskroen, Jayh, Queen, Starkoo, Metallica, Jan Smit & Kraantje Pappie, Speelman & Speelman, Marco Borsato en Avicii.

Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin