Bianca Renkens en Robert Heil op radio

Maandagavond betekent weer tijd voor de radioprogramma’s Uur van Puur’, ‘Door de Mangel’ en ‘De Top 10 van…’. Vanavond wordt verloskundige Bianca Renkens gemangeld en komt Robert Heil zijn favoriete top 10 laten horen.

Maar de avond begint om 18.00 uur met social media radio. Anna-Maria Mantel en co-host Esther Gons nemen de luisteraars weer mee in de wereld van social media. Met vanavond interviews met en input van blogger Ejja Daee, Marco Derksen, Jelle Derckx en meer.

Fotografe
Eigenlijk zou rapper Andy de Groot naar de studio komen, maar dit werd op het laatste moment omgegooid. Daarom was de Kudelstaartse Astrid Mulder te gast.
Ze omschreef zichzelf als spontaan, vrolijk en zorgzaam. Stiekem voegde ze daar nog lief aan toe. Ze sprak over haar jeugd die begon in Sloten en daarna Uithoorn waar haar ouders een rozenkwekerij hadden. Ook vertelde ze over het verlies van haar moeder die nog niet zo lang geleden overleed.
Het belangrijkste voorwerp in haar leven is haar fotocamera, want Mulder is fotografe en gespecialiseerd in onder andere schoolfotografie.

Als gast voor vanavond nodigde ze verloskundige Bianca Renkens uit. “Gewoon omdat ik het een leuk mens vindt, die veel meemaakt.”

De top 10 van….
Vanavond neemt Robert Heil plaats achter de microfoon in het radioprogramma ‘De Top 10 van…’. Van 20.00 tot 21.00 uur zullen de presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon de Aalsmeerder te gast hebben, die zijn favoriete top 10 laat horen.

Vorige week was dj Devin Hoogervorst in de studio en liet de luisteraars zijn favoriete nummers horen van Mumford & Sons, Bob Marley, Marco en Jada Borsato, Coldplay, Supertramp, Avicii, Gladiator, Calvin Harris, Guus Meeuwis en U2.

Input luisteraars
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast in Door de Mangel via telefoonnummer 325858, mail of Twitter.

Terugluisteren van de programma’s kan via  uitzending gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel