Beethoven in FAM door Rosella Duo

Onder de noemer ‘Muziek in het Museum’ biedt het Flower Art Museum vrijdag 12 april weer gelegenheid om een klassiek concert te bezoeken. Het Rosella Duo treedt op met viool (Inger van Vliet) en piano (Angélique Heemsbergen) en geeft hun optreden de titel mee: ‘Beethoven: Een groot inspirator!

Het Rosella Duo heeft een programma samengesteld met muziek van hun favoriete componisten. Bijvoorbeeld de allereerste sonate voor viool en piano die Beethoven schreef en Sonate Nr. 2 van Franz Schubert, waarin Beethovens invloed onmiskenbaar is. De inspiratie van Beethoven komt ook naar voren in de bijzondere samenwerking van Robert Schumann en Johannes Brahms in de F.A.E. Sonate.

Inger van Vliet is een veelzijdig violiste. Als solist treedt ze op met orkesten als Balletorkest, Radio Filharmonisch Orkest en Phion maar ze speelt net zo graag in een klein ensemble. Momenteel is zij aanvoerder bij Sinfonia Rotterdam.

Pianiste Angélique Heemsbergen speelde concerten in Het Concertgebouw en Tivoli Vredenburg en is geregeld te horen en te zien in programma’s als Viertakt Podium en Opium op 4. Als kamermusicus speelt ze naast het Rosella Duo in veel meer duo’s.

Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer en het Flower Art Museum organiseren samen een reeks van concerten met klassieke muziek van topniveau. Met ‘Muziek in het Museum’ wordt in het Flower Art Museum een programma in een bijzondere ambiance aangeboden voor alle liefhebbers van klassieke muziek in Aalsmeer en omstreken.

Wanneer: vrijdag 12 april 2024, aanvang 20 uur (zaal open 19.30 uur)
Waar: Flower Art Museum, Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de Watertoren)
Kaartverkoop: op kunstencultuuraalsmeer.nl

(Partnerbijdrage KCA)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel