Astrid Mulder en Devin Hoogervorst op radio

Vanavond is het weer tijd voor ‘Door de Mangel’ en ‘De Top 10 van…’ waarbij Astrid Mulder en Devin Hoogervorst naar de studio komen. De fotografe wordt ‘gemangeld’ en de dj laat zijn tien favoriete nummers aan de luisteraars horen.

Maar de avond begint met ‘Uur van Puur’, waarbij Anna-Maria Mantel en co-host Esther Gons de luisteraars weer meenemen in de wereld van social media. Met vanavond interviews met en input van blogger Ejja Daee, schrijver Marcel van Driel, auteur en columniste Petra de Boevere en social media expert Jojanneke van de Bosch.

In de spotlights
Vorige week was het Kudelstaartse dj-duo Djon en Djerry in de studio bij Door de Mangel. Deon Maas en Jerry Lund vertelden over hun grote hobby als amateur muziekproducenten, maar ook over hun bijbaantjes bij een bouwmarkt en worstenverkoper. Deon omschreef zichzelf als zorgzaam, druk maar ook weer rustig. Jerry vindt zichzelf zelfverzekerd, creatief en soms wat grof. Radio Aalsmeer kreeg de primeur, want als eerste mochten zij twee nieuwe eigen nummers uitzenden van het duo.

Aan het einde maakten ze bekend dat ze graag hadden dat rapper Andy de Groot gemangeld zou worden. Dit wordt nog even uitgesteld, want vanavond om 19.00 uur komt Astrid Mulder naar de studio. De fotografe woont met man en twee kinderen in Kudelstaart en is eigenaresse van 101 Foto’s. Ze is onder andere gespecialiseerd in foto mozaïek, schoolfoto’s, portretten en bedrijfs- of evenementenreportages.  

De top 10 van….
Vanavond neemt dj Devin Hoogervorst plaats achter de microfoon in het radioprogramma ‘De Top 10 van…’. Van 20.00 tot 21.00 uur zullen de presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon de Aalsmeerder te gast hebben, die zijn favoriete top 10 laat horen.

Vorige week was grafisch ontwerper Bob van der Laarse in de studio en liet de luisteraars zijn favoriete nummers horen van The Three Degrees, Janelle Monáe/Eryah Badu, Prince, Guru feat. Donald Byrd, Jonathan Jeremiah, House of Pain, Stevie Wonder, Keni Burke, Marvin Gaye en nog een keer Prince.

Input luisteraars
Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast in Door de Mangel via telefoonnummer 325858, mail of Twitter.

Terugluisteren van de programma’s kan via  uitzending gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin