Arie van der Schilden en Wil Kraan op Radio Aalsmeer

Vanavond is pramenbouwer Arie van der Schilden, Aalsmeerder in hart en nieren, te horen in het programma ‘Door de Mangel’ op Radio Aalsmeer. Hij neemt plaats achter de microfoon op uitnodiging van de gast van vorige week, Ruud Vismans. Directeur en eigenaar van The Beach wil van hem weten hoe hij steeds de energie voor het bouwen van pramen kan opbrengen. Van der Schilden neemt ook een voorwerp – vast item in de uitzending – mee naar de studio dat een belangrijke rol in zijn leven speelt of speelde. 

Drive-in bioscoop
Vismans vertelde in de vorige uitzending aan presentatoren Mylène en Elbert Huijts over zijn jeugd, zijn ‘overdekte zandbakbedrijf’, zijn passie voor muziek, zijn turnverleden en dat hij zich een echte Aalsmeerder voelt, ondanks het feit dat hij in Amstelveen woont. Hij kwam met een primeur: er komt een drive-in bioscoop bij The Beach.

Input luisteraars
“Door de Mangel” wordt iedere maandag op Radio Aalsmeer uitgezonden van 19.00-20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast via telefoonnummer 325858, mail of Twitter.

De Top 10 van… Wil Kraan
Iedere maandag van 20.00 tot 21.00 uur is het de beurt aan presentatoren Laurens van Kessel en Rinus van Itterzon met hun programma 'De Top 10 van…' Vanavond neemt Jozefschool-leerkracht en Kudelstaarter Wil Kraan (foto) de luisteraars mee naar zijn favoriete muziek.

Vorige week werd de Top 10 gedraaid van AH'er André Alders. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin