André Kuipers bij romantisch Vrijdagavondcafé

De presentatoren van 'Letsgo2thedisco' , 'The Friday Zone' en 'Vrijdagavondcafé' staan weer te trappelen om naar de studio van Radio Aalsmeer te gaan. Om 18.00 uur kan het weekend beginnen op Radio Aalsmeer.

Bij Letsgo2thedisco gaan Esther, Kim en Joey weer leuke muziek draaien en ze ontvangen schoonheidsspecialiste Ilona. Alles wat je altijd al wilde weten over make-up komt aan bod. Ook Mike Kerkhoven komt naar de studio om te vertellen over Heliomare, een plek waar mensen met een beperking dagelijks komen. Hij zal het een en ander uitleggen over het radioprogramma Halte Zwarteweg dat deze mensen iedere week samen maken. Uiteraard komt de uitagenda weer aan bod en zal er weer een favoriete top 5 worden gepresenteerd.

André Kuipers en 3JS
Vanavond ‘hoog bezoek’ bij Vrijdagavondcafé. Niet letterlijk in de studio, maar wel in de vorm van een interview met twee bekende Nederlanders. Presentator Ron Leegwater gaat in gesprek met André Kuipers. De astronaut komt aanstaande woensdag naar het Crown Theater en vertelt hierover.

Ook is er een interview met Jan Dulles van de 3JS. Zij komen naar Aalsmeer en samen met Ron wordt er vooruit geblikt op hun voorstelling ‘Bronnen’ op 27 februari. Samen met Caroline Baarse presenteert Ron de uitagenda en Ron's Hitarchief. Ook komt de Soulshow Classic voorbij.

Meer informatie over de theatervoorstellingen van André Kuipers en 3JS is te vinden in de agenda

Romantische twitterhit
Voor de twitterhit vanavond is gekozen voor een romantische thema. Hoe kan het ook anders met Valentijnsdag morgen. Luisteraars worden opgeroepen om een romantische lovesong door te geven. Hiermee maken ze kans op een romantische chocolade Valentijnsverrassing van Banketbakkerij Ab Müller. Geef je romantische Twitterhit door via twitter of via Facebook.

Input luisteraars
Heb je iets leuks over Aalsmeer of Kudelstaart te vertellen? Organiseer je bijvoorbeeld iets wat iedereen mag weten? Dan ben je welkom om in de studio langs te komen en voor de microfoon plaats te nemen in zowel Letsgo2thedisco als in Vrijdagavondcafé.

Radio Aalsmeer is te beluisteren via www.radioaalsmeer.nl of via de kabel op 99.0 FM of via de ether op 105.9 FM en via kanaal digitaal 868 gemeente Aalsmeer. Terugluisteren kan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin