André Knol en Rob van der Laarse op radio

In de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ is André Knol vanavond te gast bij broer en zus Elbert en Mylène Huijts.  Daarna is het tijd voor ‘De Top 10 van…’ waarin veilingmedewerker Rob van der Laarse zijn favoriete top 10 met de luisteraars deelt.

Maar eerst is het om 18.00 uur weer tijd voor ‘Uur van Puur’ waar Anna-Maria Mantel samen met co-host Esther Gons weer ingaat op de wereld van de social media. Er worden tips gegeven over bloggen en meer en ze gaan met verschillende socialmediagoeroes in gesprek.

Open, impulsief en klaar staan voor anderen
Tussen 19.00 tot 20.00 uur wordt iedere week een gast door de mangel gehaald. Vorige week nam plantenhandelaar René Kersloot plaats voor de microfoon. Op de bekende openingsvraag vraag hoe hij zichzelf in drie woorden zou omschrijven, antwoordde hij: “Open, impulsief en altijd klaarstaan voor anderen.” Kersloot wordt ook wel plantenfysioloog genoemd. “Deze titel, die eigenlijk meer als grap is ontstaan, heb ik ooit gekregen van een collega,“ aldus Kersloot. Hij vertelde over zijn jeugd en zijn tijd op de tuinbouwschool waar hij volgens eigen zeggen een “wereldtijd” heeft gehad.

Naast het vaderschap geniet hij van het opa zijn. “Samen met mijn kleinkinderen leuke dingen, dat vind ik geweldig.” Als gast in het ‘doorgeefsysteem’ wilde hij graag zijn zwager André Knol naar de studio laten komen. “Hij gaat samen met zijn vrouw emigreren naar Tsjechië en daar wil ik meer over weten. Wat gaat hij daar doen en ondernemen?”

Luisteraars kunnen ook live vragen stellen aan de gast in Door de Mangel via telefoonnummer 325858, mail of Twitter. Door de Mangel is wekelijks te horen op maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. Voortaan wordt het programma herhaald op zaterdagmiddag om 13.00 uur.

Top 10 van…
Vanavond komt Rob van der Laarse naar de studio om zijn favoriete tien nummers met de luisteraars te delen. Dit in tegenstelling tot de eerder aangekondigde Patrick Spaander. De presentatie is vanavond in handen van Miranda Gommans en Rinus van Itterzon.

Vorige week was er geen gast in de studio en draaiden vader Rinus en dochter Talhita van Itterzon gevarieerde muziek. 

Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin