Agenda: voor elk wat wils

De Agenda in het bovenmenu van deze nieuwswebsite moet dé evenementenagenda worden die plaatsgenoten raadplegen. Met voor elk wat wils en een bonte verscheidenheid aan evenementen en activiteiten. Dat is tenminste waar Aalsmeer Vandaag naar streeft. Op termijn dan wel, want de agenda moet natuurlijk groeien en zijn definitieve vorm nog krijgen.

Groeien: daar is de hulp van sitebezoekers bij nodig. Anders gezegd, stuur ons berichten over evenementen, groot en klein, toe die voor een bredere groep mensen interessant zijn. Graag! Mail of bel (06 53660262, 06 55706261, 06 55760915). Ook voor frisse ideeën staat de redactie open.

Actueelste bovenaan
Als u de agenda aanklikt, ziet u van boven naar beneden de evenementen. Bovenaan is altijd het meest actuele bericht te zien. Verder staat alles in (omgekeerd) chronologische volgorde. Als u op Lees verder klikt, krijgt u meer informatie over een evenement.

De huidige lijst is nog beperkt. De evenementen lopen uiteen van films, concerten en lezingen tot kinderbingo's, open dagen en rondleidingen. Er kan nog veel meer bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin