Aandacht voor ambachten

Met het onthullen van het inmiddels traditionele bloemenmozaïek, vragen de ambachtslieden verenigd in de 'Amb8route', aandacht voor hun ondernemingen. Zaterdag werd het reusachtige bloemwerk in bijzijn van een aantal deelnemers, geplaatst bij Café Op De Hoek.

Een strategische plek zo tegen het oplopende grasveldje aan de driesprong van Robend, Kudelstaartse- en Bilderdammerweg. Voor iedere passant is het fleurige object zo duidelijk zichtbaar. De club is zo enthousiast over deze locatie dat het heeft besloten af te stappen van het idee dat dit jaarlijkse kunstwerk moet rouleren onder de ambachtslieden. Bijzonder is dat 2019 een lustrumjaar is, duidelijk gemaakt met de prominent aanwezige '5' in het door hyacinten, narcissen en tulpen gevulde bloemstuk.

Op Tweede Pinksterdag (maandag 10 juni) worden de deuren van de ambachten allemaal tegelijk gastvrij open gezet. Dat herhaalt de groep eind september. Tussendoor hebben ze allemaal hun eigen openingstijden.

Op de foto hierboven van links naar rechts: Beatle Raadschelders van Op De Hoek, Cindy Buijsse van Cin in Wonen, Corianne Wils van Theetuin (H)eerlijk!, Laura Brambach van Patch of Heaven, Leontien Zethof van Uzepia, Kees Koster van Koster Bloembollen en Giny Doeswijk van weverij Achter het Schapenhek. Foto's Arjen Vos

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin