AalsmeerVandaag-redacteur exposeert bij Karin Eveleens

Dat de medewerkers van AalsmeerVandaag van vele markten thuis zijn, bleek deze week maar weer eens. Mariëlle Wegman, al bijna twee jaar redacteur van deze nieuwssite, heeft de komende weken een foto-expositie in het kantoor van Eveleens Makelaars.

Naast schrijven, in de breedste zin van het woord, is fotograferen een andere passie van haar. Sinds haar eerste spiegelreflexcamera, aangeschaft in 2009, heeft zij duizenden foto's gemaakt. Het is volgens haar maar de vraag hoe lang de sensor van haar camera het nog gaat volhouden.

Historische tuin
De foto's die bij Eveleens te bekijken zijn, zijn voor het grootste deel gemaakt op De Historische Tuin. Waarom die oude troep? Wegman: “Juist die oude troep. Ik houd heel erg van geschiedenis in het algemeen, en die van Aalsmeer in het bijzonder. Mijn voorliefde voor geschiedenis en die van fotografie komen hier mooi samen.” 
 
De foto's komen niet zo 'clean' uit de camera. “Nee, ik heb ze op een dusdanige manier bewerkt, dat ze een wat meer dramatische uitstraling krijgen,” aldus Mariëlle.
 
Vernissage
De expositie wordt nog officieel geopend met een heuse vernissage. Genodigden zijn van harte welkom aan de Punterstraat 2 in Aalsmeer. Een hapje en drankje staan klaar, en uiteraard is de exposante ook aanwezig om vragen te beantwoorden of u anderszins te woord te staan.
 
Voor overige belangstellenden zijn de werken tot half maart te bezichtigen tijdens kantoortijden van Eveleens Makelaars.
 
Foto's: Op de voorpagina en in de tekst: Mariëlle tijdens het inrichten van de expositie (foto: Karin Eveleens). Bovenaan de tekst: één van de foto's van de Historische Tuin. Te bestellen, maar niet aanwezig bij de expositie.
 
(advertentie)
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel